Ahad, 20 Oktober 2013

Pakej 3 hari 2 malam Snokerling Pulau Perhentian 2018

             PROMOSI PAKEJ PAKEJ PERCUTIAN UNTUK KE PULAU PERHENTIAN 2016  
                                     jom ke pulau perhentian! Klik  pada link di bawah ;


Untuk pertanyaan & tempahan, sila hubungi:
Dyana @ 019 977 8222 atau Enshahdi @ 016 9001228 
*Call / SMS / Whatsapp*

Email ke hi@perhentiankecilservices.com 
Lawat galeri kami di Flickr
Ikuti kami di Facebook
atau ikuti kami di Twitter
atau ikuti kami di InstagramDapatkan promosi terbaru Pulau Perhentian Kecil 2015 disini: Pakej Murah Pulau Perhentian Kecil 2015, Pulau Perhentian, Terengganu, Malaysia.

Promosi Pulau Perhentian 2016 
Pakej Snokerling Pulau Perhentian 2014 

Promosi Pakej 3hari 2malam snokerling Pulau Perhentian 2014

Anda sedang mencari pakej percutian di Pulau pada tahun 2014 ? Dapatkan pakej snorkerling untuk 3hari 2malam di Pulau Perhentian. Pakej perhentian ini sesuai untuk pasangan,keluarga,pelajar yang ingin bercuti di pulau perhentian. Untuk pengatahuan anda,kami mempunyai team snorkerling yang berpengalaman dan terbaik di pulau perhentian terengganu. Sekiranya anda pergi bersama kami pasti anda tidak akan rugi.

Banyak aktiviti yang anda boleh lakukan di pulau perhentian kecil,seperti snokerling,scuba dan aktiviti malam yang popular ialah parti di longbeach. ( longbeachperhentian

Mungkin anda pernah bercuti di Pulau Tioman, Pulau Redang,Pulau Pangkor atau pulau2 lain di Malaysia ,Apa kata kali ini anda bercuti di Pulau Perhentian ?

Untuk penginapan di Pulau Perhentian Kecil, Anda perlu menempah atau booking bilik lebih awal untuk mengelak ketiadaan bilik.Jadi jika anda merancang percutian anda di pulau perhentian pastikan anda menghubungi dan dapatkan pakej bersama kami. Dapatkan pakej murah pulau perhentian kecil 2014.Tiada ulasan:

Catat Komen